SP1 за Windows 7 може да доведе до забиване на компютъра
      SP1 за Windows 7 може да доведе до забиване на компютъраMicrosoft официално призна, че има проблеми след инсталиране на първия пакет обновления (Service Pack 1) за операционната система Windows 7,на някои компютри. Това се казва в съобщение на сайта за техническа поддръжка на корпорацията. На потребителите, които все още не са си инсталирали SP1 се препоръчва да си изключат функцията за автоматично обновяване на системата до решаване на проблема.

Съгласно наличната информация, след инсталиране на първия обновителен пакет за Windows 7 , компютърът може да забие или да се рестартира с черен екран и съобщение за грешка от рода на !! 0xc0000034 !! 142/53007 (_0000000000000000.cdf-ms). Компанията препоръчва редица мерки, които ще ви помогнат да си върнете компютъра в предишното състояние без SP1.

След възстановяване на системата обаче Microsoft предлага да направите още един опит за обновяване. При това, от корпорацията не посочват причините за възникване на проблема със Service Pack 1 за Windows 7, нито пък срокове за неговото решаване. Напомняме, че в SP1 за Windows 7 влизат множество корекции за грешки и уязвимости, открити досега в програмната платформа.

Подобни новини :
Как да спрем автоматичния рестарт след забиване при Windows 7
Консумацията на ел. енергия вече може да се следи с Google PowerMeter
Как да си направим Backup на компютъра с Windows 7
Как да активираме (деактивираме) заспиването на компютъра при Windows 8?
Как да спрем автоматичния рестарт след забиване
Как да спрем автоматичния рестарт след забиване
Как да почистим компютъра си?
Автоматично изключване на компютъра
Как да сменим името на компютъра
Как да сменим името на компютъра си